Het is zo ver!!!
Door: Lillian
Blijf op de hoogte en volg Lillian
24 December 2016 | Mozambique, Nagele
Na jaren wachten op het moment is hij eindelijk aangekomen. Ik mag weer naar Nieuw Zeeland! Ik zit op dit moment te wachten tot ik mag boarden... Mijn vlucht vertrekt om 21.25 uur, dan heb ik na 10 uur en een kwartier een tussenstop in Seoul van 1,5 uur, vervolgens vlieg ik weer verder naar Auckland waar ik 2e kerstdag om 08.30 aan kom. Ik ga 12 uur vooruit in de tijd.
M'n uitzwaaiploeg is weer naar huis, bedankt moppies!!! Ik zie jullie over een tijdje weer!
Ps, mocht je op de hoogte willen blijven van mijn avontuur kun je je aanmelden bij een mailinglijst op mijn pagina. Op de manier krijg je automatisch een mail als ik wat geplaatst heb.
Tot volgend jaar !!!
25 December 2016 - 07:20
Jo:
Nou daar ga je weer.. ik mis je nu al maar ik vind het vooral erg leuk en stoer van je dat je dit avontuur weer aangaat in je uppie!! Maar echt alleen ben je daar niet . Op naar je vrienden die je al zo'n tijd niet gezien hebt. Love en kisses mama